Kukkia ja koronaa

Koronatilanne aiheuttaa suurta hämmennystä kaupan alalle – myös meille. Hautajaisten osalta tämän hetkinen ohjeistus on, että mieluusti henkilömäärä ei saisi ylittää kymmentä, mutta mikäli lähiomaisia on enemmän, niin pariinkymmeneen joustetaan. Tällöinkin suositaan kuitenkin siunaamista haudalla. Tartuntariski kuitenkin tulee huomioida siten, että osallistujat ovat riittävän etäällä toisistaan. On myös mahdollista, että vainaja viedään tuhkaukseen ensin ja uurna siunataan, kun koronatilanne on helpottanut. Seurakunnat ohjeistavat meitä sitä mukaa, kun ja jos käytännöt muuttuvat.

 

Olemme kiitollisia teille ihanat asiakkaat,  että olette käyneet kukkaostoksilla ihan muuten vaan – osa jopa ihan tukemismielessä, ja se lämmittää kyllä meidän mieltä! Tällä hetkellä tilaustyöt ovat minimissä, koska juhlia ei järjestetä, niin se vaikuttaa isosti meidän työhömme. Siksipä ruukkukasvien hankkiminen kotiin tai kimpun ostaminen omaksi ja ystävän iloksi nousee arvoon arvaamattomaan meidän silmissä. Kukista ei mitään pöpöjä leviä ja liikkeessä pidämme erittäin hyvää huolta hygieniasta tällä hetkellä.

Kuljetamme myös mielellämme kukkalähetyksiä, ja tällä hetkellä meillä on kampanja, että keskustan alueelle yli 20 € kukkalähetys viedään ilman kuljetusmaksua! Nähdään kukkiksella!

Terkuin Riitta ja Heidi