Koronajoulu – kotoilujoulu

Korona asettaa haastetta joulun viettoon tänä vuonna. Olemme ehkä enemmän kotosalla ihan perheen kesken emmekä matkusta sukuloimaan tai lomakohteisiin, kuten ennen. Tämä aika voi olla myös rauhoittumista ja rentoutumista, kun ei tarvitse ehtiä joka paikkaan. Oman kodin voi somistaa jouluiseksi monin eri kukkasin ja koristein.

Meillä henkilökunta palvelee teitä maskeissa ja toivomme maskien käyttöä myös teiltä hyvät asiakkaamme – molempien turvallisuuden vuoksi. Käytössä myös käsidesit ja entistäkin huolellisempi hygienia vallitsevan tilanteen vuoksi.

Jos emmit käydä meillä joulukukkaostoksilla paikan päällä, niin voit tilata verkkokauppamme kautta mieleisesi kukat kotiin toimitettuna tai voi tilata kukat niin, että noudat ne ovelta. Kaikki tietysti kunnolla pakattuina, etteivät palellu. Tilaukset voit toki myös soittaa p. 040 7472590. Tilauksen voit tehdä vaikka heti ja toimituspäivän voit valita (jouluaattona ei enää kotiinkuljetuksia).

Toimitamme myös kukkalähetykset läheisillesi täällä kotipaikkakunnalla ja muuallekin Suomeen aina ulkomaita myöten.

  Ekukka-verkkokaupan kautta voit hakea monilta paikkakunnilta kukkakauppaa, jos haluat laittaa kukkavälityksen suoraan toimituspaikkakunnalle.

Jos haluat ihan jotain tiettyä kukkaa tai asetelmaa/kimppua jouluksi, niin kiitos, jos tilaat hyvissäajoin, jotta varmistat mieleisesi kukkien saannin. Korona-aika asettaa omat haasteensa kukkien toimittajillekin.Oikein hyvää joulunaikaa Sinulle!

Nähdään kukkiksella!   t. Riitta ja muut tontut