HYVÄÄ UUTTA VUOTTA 2023!

Vuosi 2022 on ollut muutosten vuosi. Kun liiketoiminnassa yleisesti ajatellaan laajentamista ja kasvua, niin minulla on ollut toisenlaiset ajatukset. Olen halunnut keskittyä olennaiseen ja järkeistänyt toimintaa, jotta jaksaisin tehdä työtäni motivoituneena vielä vuosia.

Näinä 35 vuotena, mitä alalla olen ollut, on tapahtunut huima muutos kukka- ja hautausalalla. Luopuminen ruukkukukkien myynnistä on tulevaisuutta monelle muullekin kukkakauppiaalle ja minä otin tämän askeleen syksyllä sitä tippaakaan katumatta. Olen koulutukseltani floristi/hauturi, niin haluan keskittyä ydinosaamiseeni, joista näistäkin eniten minua puhuttelee työni hautauspalvelijana. Koen työni merkityksellisenä juuri tilanteiden ainutkertaisuuden takia. Jokaista saatellaan täältä vain yhden ainoan kerran ja toivoisin, että sillä matkalla voisin olla niin hyvä apu kuin olla voi. Toki juhlien kukittamisetkin ovat minulle mieleisiä ja tärkeitä. Kukat liittyvät kuitenkin lähes kaikkiin juhliin – niin iloon kuin suruun. Niiden avulla voi ilmentää juhlittavan persoonaa, luonnetta ja mielenkiinnon kohteita.

Alkavana vuonna 2023 painopiste on siis edelleen hautauspalvelussa ja floristiikassa. Heidille olen kiitollinen niistä yhdeksästä vuodesta, mitkä hän hyvänä työntekijänä on ollut. Onneksi jatkamme edelleen läheisinä ystävinä. Uskon, että Heidillä on paljon annettavaa myös muilla aloilla, kunhan suunta selviää. Marja-Leena jatkaa joustavin työajoin edelleen tarvittaessa. Olen kiitollinen myös hänestä, sillä harvoin on olemassa ihminen, joka pystyy/haluaa tulla töihin pienelläkin varoitusajalla. Tämä työ kun ei aina ole ennustettavissa. Viimeisimpänä, mutta ei vähäisempänä, kiitän myös siippaani Simoa, joka on kestänyt minua.

Isoin kiitos kuuluu teille tärkeät asiakkaat, että olette luottaneet osaamiseemme ja toivon, että luottamus säilyy jatkossakin. Toivon erityisesti voimia jokaiseen päivään teille, jotka olette menettäneet läheisenne ja olette uudessa elämäntilanteessa tällä hetkellä.

– Riitta-